Welkom bij Groei & Bloei

Wat betekenen de versoepelende maatregelen voor Groei&Bloei?

Beste Groei&Bloeiers,

Na maanden van afzien van allerlei bijeenkomsten in verband met de corona maatregelen, gaan we weer voorzichtig beginnen met activiteiten. Nog geen reizen of lezingen in zaaltjes, maar wel een workshop en stadsexcursies in de buitenlucht. Bij alles wat we organiseren nemen we uiteraard de actueel geldende maatregelen in acht.

De uitgestelde Algemene Ledenvergadering gaat, als het veilig kan, plaatsvinden in oktober.

Met groene groet,

Hanneke Willemsen, voorzitter

Met groene groet,
Hanneke Willemsen, voorzitter

Groei & Bloei Rotterdam: alles over tuinen en tuinieren

Groei & Bloei Rotterdam e.o. maakt deel uit van de landelijke vereniging Groei & Bloei. Als abonnee op het toonaangevende tuintijdschrift Groei & Bloei ben je automatisch lid van de lokale afdeling in jouw buurt. De afdeling Rotterdam e.o. beslaat: Rotterdam, Capelle aan de Ijssel, Krimpen aan de Ijssel, Krimpen aan de Lek, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Lekkerkerk. Groei & Bloei Rotterdam organiseert - vaak in samenwerking met Rotterdamse ondernemers/organisaties - workshops, lezingen, excursies, open tuinen en stekkenmarkten.

We verbinden ons graag met groene initiatieven in en rondom de stad. Samen maken we Rotterdam en omstreken een stukje groener!

Voordelen Groei & Bloei-lidmaatschap

• 10x per jaar het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • automatisch lid van een lokale afdeling
  • online forum voor tuinliefhebbers
  • korting op activiteiten (workshops, tuinexcursies, etc.)
  • gratis toegang tot lezingen en de stekkenmarkt
  • nieuwsflits per mail
  • en nog meer ledenvoordeel

Blijf op de hoogte
Het gehele jaar zorgt de afdeling Rotterdam voor verschillende activiteiten zoals, (stads)excursies, lezingen en workshops.
Kijk voor het huidige aanbod op onze agenda.
Je kunt de actuele info ook ontvangen door je aan te melden voor onze nieuwsflits.

Nog geen lid?
Neem een abonnement op hét Nederlandse tuintijdschrift met aantrekkelijke voordelen:

• automatisch lid van Groei & Bloei Rotterdam
  • welkomstcadeau of korting
  • tegoedbon van 10 euro voor excursie of workshop
  • kortingsbonnen
  • korting op excursies en workshops
  • gratis toegang tot lezingen en stekkenmarkt

Tuinlog

Veris-lente

Zomerbloeiers op de volkstuin

Angela's tuin

regen,zon en wind

18 jul

Workshop - De Rotterdamse Munt: smaak groeit!

Een rondleiding door de kruidentuin met uitleg...

08 aug