Over Groei & Bloei

Groei & Bloei is een landelijke vereniging voor groenliefhebbers en vakmensen. De leden delen kennis, groenbeleving en hun liefde voor tuinieren.

Groen doet goed. Dat zijn we ons gelukkig steeds meer bewust. Een groene omgeving  bepaalt voor een belangrijk deel de aantrekkelijkheid van een straat, een wijk, een school, een winkelcentrum, een stad. Ook de individuele tuin- of balkonbezitter draagt bij aan een groene, duurzame leefomgeving. Door het delen van de vele ervaringen en kennis die bij Groei & Bloei beschikbaar is maken we Nederland steeds groener!

Groenkennis bevorderen
Bij de landelijke vereniging Groei & Bloei verrijk je jouw kennis over tuinieren aan de hand van filmpjes, de Groenadviesdienst, Tuinkalender en (internationale) tuinreizen, lezingen, open tuinen, tuinkeuringen, tentoonstellingen, plantenruilbeurzen, etc.

Lokale afdelingen
Ook lokale afdelingen bieden hun leden allerlei mogelijkheden. Ze vormen een platform om andere groenliefhebbers te ontmoeten, te experimenteren, ervaringen uit te wisselen, van elkaar en van deskundigen te leren, samen creatief met groen en bloemen bezig te zijn en activiteiten te ondernemen. Als bindend element ontvangen alle leden het toonaangevende tuintijdschrift Groei & Bloei.

Groei & Bloei Rotterdam
Groei & Bloei Rotterdam is zo'n lokale afdeling met bijna 400 leden. Groei & Bloei Rotterdam organiseert allerlei activiteiten: excursies, workshops, lezingen, stekkenmarkten en Open Tuinen. Leden en belangstellenden ontvangen regelmatig per e-mail een nieuwsflits met informatie over die groene activiteiten.

10 redenen om lid te worden van Groei & Bloei:

1. Abonnement op het tuintijdschrift Groei & Bloei (goedkoper dan losse nummers).
  2. Tegoedbon Groei & Bloei Rotterdam ter waarde van 10 euro, te besteden aan een excursie of workshop.
  3. Korting op excursies, lezingen en andere groene activiteiten.
  4. Je bent automatisch lid van de lokale afdeling Groei & Bloei Rotterdam. Dat verplicht je tot niets! Natuurlijk is het leuk als je meedoet aan de activiteiten.
  5. Excursies naar prachtige tuinen die alleen voor Groei & Bloei opengaan.
  6. Workshops en lezingen op verschillende niveaus.
  7. Je deelt je hobby met andere tuinliefhebbers, persoonlijk of via het forum op internet.
  8. Je ontvangt regelmatig een nieuwsflits van Groei & Bloei Rotterdam met allerlei informatie en nieuwtjes.
  9. Gratis gebruik van de Groei & Bloei groenadviesdienst.
  10. Je steunt een vereniging die zich zonder winstoogmerk inzet voor de belangen van hobbytuiniers.

Nog vragen? Neem contact op met ons secretariaat

Overtuigd? Word lid!

Of