Workshop: blaas je eigen vaasje

Foto: Marcel Krol

Beleef het oude ambacht glasblazen en ervaar hoe bijzonder smeltend glas is.

Onder begeleiding van glasblazer Miranda van der Waal ga je aan de gang. Eerst beschilder je een glas naar eigen inzicht met gemalen glas. Daarna blaas je zelf je eigen vaasje met een spectaculaire vlam, uiteraard met hulp van Miranda. Aan het einde van de workshop neem je je zelfgeblazen vaasje mee naar huis.

De sfeer is zeer ongedwongen, omdat de deelnemers geen vaste zitplaats hebben. Je kan ervoor kiezen te gaan staan, zitten of rond te lopen. Het is in elk geval een middag om nooit te vergeten!

Tijdens deze gezellige middag geniet je tussen het glasblazen door van heerlijke antipasti van het Italiaans restaurant Mangiare!
Het atelier van Miranda ligt in het pittoreske Historisch Delfshaven. Daar vind je gezellige antiekwinkels, kunstenaarsateliers, jenevercafé's, bierbrouwers en no-nonsens-eethuisjes.

Zie ook de website van Miranda: www.mirandavanderwaal.nl

Zaterdag 29 september

12.30 tot ca.16.30 uur.

Leden € 60,00, niet-leden € 65,00 per persoon. Dat is inclusief koffie/thee/wijn/hapjes en materiaal voor 1 vaasje.

Aanmelden uiterlijk 13 september via het aanmeldingsformulier. Minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers.

Glasblazerij Miranda van der Waal
Aelbrechtskolk 25c
3025 HA Rotterdam (Historisch Delfshaven)

Bereikbaarheid OV
- Tram 4 halte Schiedamseweg
- Metro (metrostation Delfshaven).
Zie ook www.9292ov.nl of www.ret.nl.

Auto
In de omgeving is het betaald parkeren.

Neem voor meer informatie contact op met Renske Venstra, telefoon 06 14612246.

Blijf op de hoogte

Actuele info ontvangen over workshops, excursies, lezingen, stekken- en zadenmarkt, groentips in en om Rotterdam en nog veel meer?