3 maart workshop (fruit)bomen snoeien

Onder deskundige begeleiding van bomenkenner Anton Roeloffzen leer je hoe je kleine bomen en fruitbomen snoeit. Ter plekke geeft hij praktische instructies en uitleg. Waar moet je op letten bij het snoeien? Wat moet je juist wel en wat níet doen bij het snoeien van fruit- en sierbomen? Ook adviseert Anton welk gereedschap je het beste kunt gebruiken. We bezoeken gezamenlijk een aantal tuinen van het complex.

Zaterdag 3 maart 2018

14.00 -16.00 uur

Volkstuinvereniging Blijdorp
Zestienhovensekade 555
3043 KT Rotterdam

Met de auto is het gratis parkeren buiten het park.
Kom je met het openbaar vervoer? Met streekbus 33 stap je uit bij halte Kleinpolderplein. Vanaf daar is het 15 minuten lopen.

Voor leden van Groei & Bloei en van VTV Blijdorp €7,50. Niet-leden betalen € 12.50.

Aantal deelnemers
Minimaal 5, maximaal 15 personen.

Uiterlijk 25 februari 2018 via het aanmeldingsformulier. Deelname is definitief na betaling (en op volgorde van binnenkomst).

Neem voor meer informatie contact op met Opens window for sending emailLenie Lohstroh-Boerlage telefoon 010 4228673.

Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863
In het Brabantse land - Blik op de Tuin no. 862