Kruidenmiddag: citroen

In 2016 heeft de Botanische Tuin Afrikaanderwijk in het seizoen wekelijks gezellige en informatieve kruidenmiddagen georganiseerd. Ook in 2017 staan deze middagen gepland. Groei & Bloei Rotterdam zet deze kruidenmiddag in samenwerking met de Botanische Tuin Afrikaanderwijk graag op de agenda.

Citroen
Deze middag gaat over citroen. Citroen heeft een antibacteriële en antivirale werking en kan op vele andere fronten worden ingezet. Ingrid Baron en Fransje Jocker vertellen je er alles over. Na afloop van de kruidenmiddag ben je van harte uitgenodigd bij de jaarlijkse borrel, waarbij we het nieuwe seizoen gaan vieren. De kruidenmiddagen zijn vorig jaar 33 keer georganiseerd. Wil je bijdragen aan een thema tijdens een van de komende kruidenmiddagen? Heel graag! Bij mooi weer organiseren we deze middag op de tuin en anders zoeken we een verwarmde locatie in de wijk.

Vrijdag 31 maart 2017

Botanische Tuin Afrikaanderwijk
Afrikaanderplein 38
3072 EC Rotterdam

Bereikbaarheid
Woon je aan de noordkant van de stad? De Afrikaanderwijk is dichterbij dan je denkt! Met de fiets ben je er zo via de Erasmusbrug. Let op: kom je met de auto? Het is betaald parkeren in de wijk.
Openbaar vervoer: vanaf metrostation Rijnhaven of Maashaven is het ca. 7 minuten lopen. Bus 77 stopt bij het Afrikaanderplein.

Voor leden van Groei & Bloei  € 4,50. Niet-leden betalen € 5,00

Aanmelden/betalen
Via deze link van de Botanische Tuin Afrikaanderwijk.
Betalen: contant ter plekke bij de Botanische Tuin Afrikaanderwijk.

Neem voor meer informatie contact op met Anja Brand, telefoon 06 4008 6658.