Rondleiding DakAkker Schieblock

Met veel plezier bieden we je deze toer aan: een rondleiding over de DakAkker aan de Schiekade in Rotterdam, de hoogste en grootst oogstbare daktuin van Nederland! De teeltomstandigheden zijn vergelijkbaar met een mediteraan klimaat: zeer droog en veel wind. Daarom worden er veel kruiden geteeld zoals munt, citroenverbena en lavendel. ook vind je er knolgewassen (aardpeer, rode biet, peen, radijs), looksoorten (ui, prei, knoflook) en sterke planten als courgette, rabarber en pompoen.

Zaterdag 2 september 2017

Verzamelen
Op het dak bij het paviljoen, tegen 14.00 uur. Er is een lift in het gebouw aanwezig. Van de 6e naar de 7e verdieping ga je via de trap.

Schieblock
Schiekade 189
3013 BR Rotterdam

Let op: met de lift ga je naar de zesde verdieping, met een trap naar de zevende verdieping, aanbellen bij nummer 701.

Bereikbaarheid
Kom op de fiets of met het OV! Kijk op OV9292. Parkeren is duur en het is lastig een plek te vinden.

Start
Om 14.00 uur precies; wees alsjeblieft ruim op tijd aanwezig. De rondleiding duurt ca. 1 uur.

Leden: gratis
Niet-leden betalen 5 euro, graag ter plekke contant te voldoen.
Er is catering op het dak. Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening!

Uiterlijk 20 augustus via info(at)rotterdam.groei.nl of telefonisch bij Renske Venstra, 010 4224565 o.v.v.

• DakAkker
  • lid/geen lid
  • voor zover van toepassing lidmaatschapsnummer
  • aantal deelnemers
  • na(a)m(en) deelnemer(s)
  • telefoonnummer

Je ontvangt t.z.t een bevestiging.

Minimum aantal deelnemers 10, maximum 20. Leden van Groei & Bloei hebben voorrang.
Let op: aanmelden na 20 augustus uitsluitend na telefonisch overleg met Renske Venstra, telefoon 010 4224565.

Inlichtingen
Renske Venstra, telefoon 010 4224565.

Foto: Ossip van Duivenbode