Tuinexcursie Noord-Brabant

Deze zomerexcursie brengt ons naar Noord-Brabant waar we een drietal prachtige tuinen bezoeken. De lunch gebruiken we in het centrum van Deurne.

Tuin 1
Tuin in het Bos in Maarheeze. Deze tuin straalt een serene rust uit. Het bosperceel is omgetoverd tot een parkachtige tuin, waarin het ontwerp, het gebruik van water en de samenhang met het omringende bos opvalt.

Tuin in het bos

Tuin 2
Tuin aan het Boord in Nuenen: een zeer gevarieerde tuin met een oppervlakte van 6.500 m2. Met onder andere een grassentuin, een mediterrane tuin, een formele tuin met vijver, verscheidene borders op kleur en een groente- en fruittuin.

Tuin 3
Tuinen en kwekerij De Walburg: liefhebberskwekerij van bijzondere tuinen, ontstaan in 1957 langs het meanderende riviertje de Dommel. Te zien zijn een dubbele plantenborder aan de achterzijde en een rustgevende landschappelijke tuin aan de voorzijde: een groot gazon met groene borders en karakteristieke grote bomen, als in een Engels park.

Lunch
We lunchen in een markant gebouw midden in het centrum van Deurne: in restaurant - grand café Beekman & Beekman. De naam Beekman & Beekman komt van het gelijknamige boek van Toon Kortooms die in Deurne heeft gewoond. Beelden en citaten uit dit boek zijn overal in het pand terug te vinden.

Zaterdag 12 augustus 2017

Vertrek
Om 08.00 uur bij
Metrostation Capelsebrug
Abram van Rijckevorselplein 40

Om ca. 18.45 uur (dezelfde locatie).

Leden € 49,95
Niet-leden € 56,50
Dit is all-inclusive met in alle tuinen koffie/thee/iets lekkers, vervoer per luxe touringcar, fooi chauffeur, entrees tuinen, rondleidingen, complete lunch.

Uiterlijk 29 juli via het aanmeldingsformulier of schriftelijk naar Carla Vermeulen, Oranjestraat 121, 2983 HN Ridderkerk.

Let op: aanmelden na 29 juli uitsluitend na telefonisch overleg met Carla Vermeulen, telefoon 06 10853630.

Voorwaarden deelname
Lees ook de voorwaarden deelname.

Betalingen
IBAN NL46INGB 0004892551 t.n.v. KMTP te Rotterdam
o.v.v.

• activiteit
  • datum activiteit
  • lidmaatschapsnummer
  • aantal deelnemers
  • na(a)m(en) deelnemer(s)

Inlichtingen
Carla Vermeulen, telefoon 06 10853630.