Lezing: 'de natuurlijke moestuin'

Moestuinieren is niet makkelijk. Toch kun je met beperkte kennis en/of ervaring een heel eind komen. Tijdens deze interactieve lezing leert Rotterdammer Max de Corte je een aantal basisprincipes uit de permacultuur waarmee je jouw moestuin op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier productief en gezond maakt. Op korte, maar vooral op lange termijn!

Over Max de Corte
Max de Corte is (buurt)moestuinexpert en pionier in de permacultuurbeweging. “Ik wil het verbouwen van je eigen eten voor iedereen toegankelijk maken en mensen kennis laten maken met een manier van lange termijn werken en denken volgens de principes van de permacultuur (een integrale ontwerpmethode/filosofie geïnspireerd op de kringloop van de natuur).”

Kijk voor meer informatie op www.moestuinman.nl

Dinsdag 11 april

Aanvang
Zaal open 19.15 uur, de Algemene Ledenvergadering start om 19.30 uur, de lezing begint om 20.00 uur.

Libanon Lyceum*, 1e Jerichostraat 2/hoek Mecklenburglaan, Rotterdam-Kralingen.
Let op: ingang onder het opschrift ‘Gymnastiekschool’.

Leden gratis; niet-leden € 5,-. Incl. koffie/thee. Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Max de Moestuinman

Algemene Ledenvergadering
Voorafgaand aan de lezing is er de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) waarbij je van harte welkom bent. Aanvang 19.30 uur.

Zie hieronder de stukken voor de ALV ter inzage.

Max de Corte alias de Moestuinman