Activiteiten & Actueel

Nieuwjaarslezing Engelse tuinen

Je bent van harte welkom bij onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 21 januari! Tuinontwerper Piet Boersma vertelt over zijn passie: Engelse tuinen. Hij heeft al ruim 350 tuinen in Engeland bezocht en gefotografeerd. Piet laat tijdens zijn verhaal prachtige 3-D-foto's zien. Met deze lezing krijg je een inkijkje in de tuinenreis naar East Anglia die we aanbieden in samenwerking met tuinreisspecialist Garden Tours. Wie hopen dat er voldoende belangstelling zal zijn voor deze schitterende en unieke tuinenreis met beleiding van een ervaren reisleider. Deze lezing zal je inspireren!

Over Piet Boersma
Piet Boersma heeft ruim dertig jaar ervaring met het ontwerpen van tuinen en het geven van advies over diverse tuinproblemen. Hij werkte na de Bosbouwschool en de Middelbare Tuinbouwschool veertig jaar bij de Plantenziektekundige Dienst, tegenwoordig de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Piet is al dertig jaar lid van de Nederlandse Dendrologische Vereniging. Hij heeft over de hele wereld veel tuinen bezocht en gefotografeerd en enorm veel inspiratie opgedaan. 

Toosten op het nieuwe jaar
Na afloop van de presentatie bieden we je een hapje en een drankje aan om te klinken op het nieuwe jaar. Voor alle aanwezigen is er een nieuwjaarscadeautje.

Datum
Zaterdag 21 januari 2017

Aanvang
Zaal open 13.30 uur, start lezing 14.00 uur.

Locatie
Libanon Lyceum*, hoek 1e Jerichostraat 2 / Mecklenburglaan, Rotterdam-Kralingen.

Kosten
Leden gratis; niet-leden € 5,-. Incl. koffie/thee en nieuwjaarsdrankje.
Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom!


* Let op: ingang onder het opschrift ‘Gymnastiekschool’, hoek 1e Jerichostraat / Mecklenburglaan.

 

 


meer
23
Jul
Tuin en Vrede (2) - Blik op de Tuin no. 911
23
Jul
Tuin en Vrede - Blik op de Tuin no. 910