Open Tuinen

Hoe leuk is het inspiratie op te doen in andermans tuin! In het tuinseizoen is het mogelijk een tuin te bezoeken bij een aantal leden van Groei & Bloei. Kijk in de linker kolom naar de mogelijkheden.

Ook jouw tuin open?
Vind je het leuk af en toe je tuin te laten zien aan tuinliefhebbers? Laat ons dat weten! Het openstellen gebeurt in overleg; je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je gasten wilt ontvangen. Een verzoek komt altijd ruim van te voren en wanneer het niet uitkomt kun je natuurlijk “nee” zeggen.

Meedoen?
Wanneer je graag meedoet en je tuin aan anderen wilt laten zien, meld je dan aan via het aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Verborgen Tuinen

In Rotterdam bestaat al jaren het veelbezochte evenement Verborgen Tuinen. In het tweede weekend van juni zijn rond de 90 (privé) tuinen open voor publiek. Geniet een weekend lang van bijzondere groene plekken in Rotterdam. Elk jaar doet ook een aantal Groei & Bloei-leden mee aan Verborgen Tuinen.

Open tuinen in Nederland en België

Vind honderden open tuinen door heel Nederland en bij onze zuiderburen op de handige website bezoekmijntuin.nl, ook een groen initiatief van Groei & Bloei.

Kijk voor meer activiteiten op onze agenda.