18 juli - workshop bij De Rotterdamse Munt: 'Smaak groeit!'

De Rotterdamse Munt is een stadskruidentuin met een educatief programma, ooit ontstaan uit een bewonersinitiatief. Ze maken van allerlei producten van de kruidenoogst en werken met veel vrijwilligers uit de buurt.

Wat gaan we doen?

• We krijgen en rondleiding in de kruidentuin: uitleg over teelt, groeiomstandigheden en combinaties. Hoe werken planten samen met bijen en insecten? Je krijgt de informatie mee op papier.
  • We gaan kruiden plukken voor een kruidenthee. Die drinken we in de pauze, met iets lekkers erbij.
  • Daarna aan de slag om zelf een mini-kruidentuin te maken in een pot. Je krijgt aanwijzingen voor de beste combinaties. De juiste potgrond wordt verstrekt en je mag drie planten per persoon kiezen.

Neem je eigen pot (met gat) mee van 30-40 cm doorsnee!

Bekijk de nieuwsbrief van de Rotterdamse Munt

Datum:
zaterdag 18 juli 2020

Tijd:
13.15 - 16.00 uur

Adres:
Rosestraat 200,
3071AH Rotterdam

Kosten:
€35,- voor leden en €40,- voor niet-leden.
Te voldoen voor 11 juli op rekening  NL46 INGB 0004 8925 51 ten name van KMTP afd. Rotterdam e.o. te Rotterdam, onder vermelding van:

• datum en naam activiteit
  • lidnummer
  • naam van de deelnemer(s)

Aantal deelnemers:
minimaal 6, maximaal 10

Aanmelden:
Interesse? Meld je uiterlijk 6 juli aan via het aanmeldformulier hieronder.

Bereikbaar:
OV: NS station Zuid is het makkelijkst; RETbus 32, halte Burgdorfferstraat, of Tram 20, 23 of 25, Halte Vuurplaats. Een minuut of 7 lopen dan nog. Met de auto kun je dichtbij (betaald) parkeren aan de Rosestraat.

Contactpersoon:
Heb je nog vragen over deze workshop? Neem dan contact op met Hanneke Willemsen