Doe mee met een van de Groei&Bloei-clubs!

• Bloemschik-club: periodiek op een vaste plek een stuk maken. Bijvoorbeeld bij Trompenburg met een leuke docent die het voorbereid.
  • Tuinclub: tuinbezoek bij Groei&Bloei-leden. Bij elkaar in de tuin kijken in Rotterdam e.o., maar mogelijk ook met elkaar tuinbezoeken verder weg organiseren.
  • Tuinkennis-club: samen een cursus volgen. Bijvoorbeeld de cursus ‘De kunst van het tuinieren’ door Marianne Bakelaar bij de Volksuniversiteit die in januari 2022 start.

De clubs bedenken samen wat ze willen en hoe ze het gaan doen. Een bestuurslid helpt bij de start en houdt het contact. Als er een plannetje ligt, kan een deel van de kosten worden gefinancierd uit de afdelingskas.

Als je belangstelling hebt om deel te nemen aan een van deze clubs, stuur dan voor 31 januari een mail aan Marian Huyts: marianhuyts(at)gmail.com. We kijken dan in het bestuur hoeveel belangstelling er is en hoe we dit verder gaan organiseren.