11 januari: ‘De gedroomde tuin overtroffen’ door Cees Verkerke

Beleef de vier jaargetijden mee in de ZinTUIgenTuin.

De hectare grote tuin, een landschappelijke cottagetuin in Engelse sfeer, van Cees Verkerke in Heerhugowaard is één groot avontuur. In zijn lezing neemt Cees het publiek mee zijn tuin in en wekt hem tot leven. Cees vertelt over zijn droom als zesjarige en wat daar nu van is uitgekomen. Het vormgeven aan zijn droom in de tuin is een opeenstapeling van teleurstelling en succes. Tegenslag en voorspoed. Net als wat u meemaakt tijdens het tuinieren en dromen over hoe bijzonder het zou kunnen worden… Cees ziet het voor ogen. De werkelijkheid overtreft soms de stoutste dromen. Cees is dankbaar voor elke dag dat hij mag wonen op deze bijzondere plek. Hij stopt niet met zich te verwonderen en neemt u daarbij op humoristische en enthousiaste wijze mee en toont de mooiste foto’s. Mis dit niet! Neem alvast een kijkje in deze bijzondere tuin.

Wanneer: zaterdag 11 januari 2020

Tijd: 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur

Adres:
Libanon Lyceum*,
1e Jerichostraat 2/hoek Mecklenburglaan 49,
Rotterdam-Kralingen.

*Let op: ingang onder het opschrift ‘Gymnastiekschool’.

OV: Metrohalte Voorschoterlaan of tramlijn 7, halte Meckelenburglaan.

Kosten: leden gratis / niet-leden € 5,00

Let op: leden mogen gratis 1 introducé meenemen
Inschrijven is niet nodig.

Contactpersoon:Hanneke Willemsen

Blijf op de hoogte

Actuele info ontvangen over workshops, excursies, lezingen, stekken- en zadenmarkt, groentips in en om Rotterdam en nog veel meer?
Meld je aan voor de nieuwsflits!